Desperados 24 flessen van 33CL


Feestelijk bier met zoete tequilla
Doos met 24 flessen GRATIS thuisbezorgd
Perfect voor een mooie zomer party!
Zolang de voorraad strekt
Alcohol percentage van 5,9%

Beschikbaarheid: UITVERKOCHT

 33,95
Desperados

Bestel bij BierPiraat.nl

Elke week nieuwe aanbiedingen.

Hoge klanttevredenheid.

Bij breuk gratis nieuwe levering!

Alles gratis thuisbezorgd.

Profiteer van volumevoordeel.

Snelle bezorging.

Veilig betalen met iDEAL.

Productbeschrijving

Details

Desperados bier: het partybier dat op festivals in de smaak valt

Zoet Lagerbier door toevoeging van tequila met 5,9% alcohol

Desperados: de naam doet vermoeden dat het een bier is waarvan de oorsprong ligt in Zuid Amerika, maar niets is minder waar. Dit zoete partybier werd voor het eerst gebrouwen in 1995 door Brasserie Fischer in Frankrijk. Een jaar later kwam Desperados onder de vleugels van grootbierbrouwer Heineken.

Dit zomerse Lagerbier is bijzonder vanwege de toevoeging van tequila, een zoete Mexicaanse alcoholische drank die wordt gemaakt van Agavesap. Vanwege deze toevoeging heeft het bier zijn zoete smaak. Desperados laat zich extra goed smaken door een schijfje limoen in er aan toe te voegen. Er ontstaat dan een bijzonder mix van bitter, zoet en zuur. Desperados is te koop in meer dan 50 landen, maar is vooral populair in Europa. In de landen België, Frankrijk en Duitsland wordt nog een aantal andere smaakvarianten verkocht.

Desperados smaak, geur en kleur

Desperados is een zoet en fris bier dat zelden uit een glas wordt gedronken, maar gewoon uit de fles. Meestal met de toevoeging van een schijfje limoen. Wanneer je besluit om deze lager toch uit een glas te drinken, dan ontstaat er na het inschenken een matige schuimkraag die niet al te lang blijft liggen. Ook voor de geur hoef je dit bier niet in een glas te schenken, want de zoete smaak van tequila overheerst en dat gaat ten koste van de aroma’s gerst en hop. Het is duidelijk dat dit bier minder geschikt is voor een bierproeverij, … maar voor party’s des te meer.

Desperados wordt vooral gedronken op beachparty’s en festivals waar het in plastic flesjes wordt verkocht. Ook in dit geval is een flesje beter dan een glas, want met Desperados ben je verzekerd van een ideale danspartner die je makkelijk in de hand houdt.

desperados bier fles

Wat eet je bij Desperados

Dit zoete en frisse bier van 5,9% alcohol is een perfecte smaakmaker voor zomerse gerechten die je het liefst buiten in de warmte eet. Steek de barbecue aan, gooi er wat spareribs op en open je flesje Desperados. Plaats een limoen in de flessenhals en je bent er helemaal klaar voor. Het zomergevoel bij uitstek. Verder past dit bier prima bij salades, Mexicaanse gerechten of pulled chicken. Zit je lekker buiten op terras? Bestel naast je Desperados een schaaltje tortilla chips met salsa dip en guacamole. Laat de zomer maar komen. Oh ja… de ideale temperatuur om je Desperados te drinken is rond de 7 graden Celcius.

Historie Desperados

Desperados werd in 1995 voor het eerst gebrouwen door Brasserie Fischer in Frankrijk. Een jaar later kwam het in de handen van Heineken die het merk verder heeft uitgebouwd. Sinds 2012 wordt Desperados, naast de Franse brouwerij, ook gebrouwen in Den Bosch en zijn er inmiddels meerder varianten: Desperados Verde, Desperados Red, Desperados Fuego en Desperados Lime. In Nederland worden alleen de varianten Original en Verde verkocht.

 

Desperados bier staat voor feest en een zomerse stemming. Deze iconische flesjes zijn dan ook een absolute aanwinst voor ieder zomerfeest. Om het af te maken kun je er een schijfje citroen of limoen bij serveren.

Bij BierPiraat.nl wordt deze doos met 24 flessen Desperados gratis thuisbezorgd zolang de voorraad strekt. Desperados kopen? Bestel vandaag bij BierPiraat.nl.