-67%

Eem Bokbier 24 flessen van 33CL


Bokbier uit Amersfoort
Puur en ambachtelijk bier
Fruitige en moutige aroma's
24 flessen met volumevoordeel
Alcoholpercentage van 7,0%

Beschikbaarheid: UITVERKOCHT

van:  59,95

Nu:  20,00

Excl. statiegeld  2,40
Eem

Bestel bij BierPiraat.nl

Elke week nieuwe aanbiedingen.

Hoge klanttevredenheid.

Bij breuk gratis nieuwe levering!

Alles gratis thuisbezorgd.

Profiteer van volumevoordeel.

Snelle bezorging.

Veilig betalen met iDEAL.

Productbeschrijving

Details

Eem Bokbier: Het robijnrode bokbier van Eem, sinds 1983.

Een volmout gebrouwen bier, vol van moutig en fruitige aroma’s.

Deze herfstbok met een alcoholpercentage van 6.9% is een heerlijk genot in een glas voor op de gure herfstavonden. Drink het vanaf begin oktober, laat de robijnrode kleuren en fruitige aroma’s je verrassen. Combineer het geheel met een smaakvol vleesgericht, kip of lam gaan altijd goed samen met het bokbier. Je drinkt dit lekkere bier op een temperatuur van 8℃ tot 10℃.

Historie Eem

De Eem is een rivier die is ontstaan tijden de voorlaatste ijstijd, vanuit de Scandinavische landen schoven enorme ijslagen naar Nederland waardoor de afzettingen van de Maas en Rijn werden gevormd.

Ruim 2 miljoen jaar later is Ruud van Moorst hier begonnen met het idealiseren van verschillende bieren. Gezien zijn Eembrouwerij nog niet gebouwd is, brouwt hij momenteel zijn bieren bij verschillende kleine ambachtelijke brouwerijen in België en Nederland. De bieren bevatten verschillende smaakcomponenten zoals zuur, bitter en zoet. Alle bieren van Eem zijn gebrouwen met uitsluitend hop, gist, mout en water, en zijn verder dan ook vrij van toevoegingen.