Over BierPiraat.nl

BierPiraat.nl koopt iedere week voor jou de lekkerste (speciaal)bieren in. We verkopen populaire merken zoals Leffe, Grimbergen en La Chouffe tegen stuntprijzen. Maar daarnaast verrassen we je ook iedere week met bijzondere bieren die je misschien nog nooit eerder geproeft hebt van lokale ambachtelijke brouwerijen.

Hoe wij zo voordelig kunnen zijn? Dat is simpel, we hebben geen fysieke winkel in een dure winkelstraat én we steken niet zoveel geld in reclame als de grote supermarktketens en slijterijen. Die besparing steken we niet in eigen zak maar geven we weer terug aan de klant door alles gratis thuis te bezorgen bijvoorbeeld!

Bestellingen worden verzonden op maandag, woensdag en vrijdag. Alle bestellingen die op die op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 15:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden.

Wat je dus ook zoekt, bij ons vind je het neusje van de zalm op het gebied van nationale en internationale kwaliteitsbieren. Van een stevig IPA tot een fris zomerbier en van een bourgondisch abdijbier tot een heerlijke Corona.

Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Schrijf je daarom hier in voor de nieuwsbrief om geen enkele bier aanbieding meer te missen! Wees er als eerste bij want op = echt op.

Klik hier om al onze bier stuntaanbiedingen van deze week te bekijken!

Mocht je vragen hebben over onze app stuur ons dan een mail op info@bierpiraat.nl.